juni 3

Susanne Bach, Active Birth

0  KOMMENTARER

Jeg blev uddannet Active Birth Underviser i 1991 hos Janet Balaskas i London.

Jeg er mor til fire børn, hvoraf de tre er født aktivt, to af dem som aktive hjemmefødsler.

I min graviditet med mit andet barn lærte jeg konceptet ”active birth” at kende. Jeg var lige flyttet til London med min daværende mand og søn og ledte efter kurser til min forberedelse til min anden fødsel. Selv om fødslen af mit første barn gik godt og uden komplikationer, følte jeg mig ikke hørt og taget med i beslutningerne. Det var umuligt for mig at vælge fx en behagelig stilling at føde i. Som det nu var kutyme dengang, speciel i en mindre by i Tyskland som den vi boede i, var min rolle defineret ved, at jeg var patienten og de professionelle vidste, hvad og hvordan en fødsel skulle være. Det vil sige, jeg var den passive modtager af deres professionelle viden og kunnen. Selvom fødslen forløb godt blev jeg efterladt med utilfredshed, og jeg svor mig selv: aldrig igen på den måde (dvs. liggende på ryggen med benene spredt i luften og apparatur rundt på min mave, den ene læge efter den anden som kigger lige forbi…).   Derfor søgte jeg i London efter alternativer, som for mig blev Active Birth Centeret. Fødselsforberedelse på basis af yoga, mig som den kompetente kvinde i centrum, og den støtte, der er brug for. Hver eneste kvinde bliver set som hovedperson i hendes rejse igennem graviteten frem til fødslen af hendes barn, hvad der samtidig er fødslen af en mor, far og familie.

Efter fødslen af min anden søn, som var fuldstændig aktiv og en fantastisk oplevelse, vidste jeg, at jeg vil videregive min viden til andre kvinder.

Alt det praktiske …

Når jeg kommer til dig, har vi brug for lidt plads. En fri væg at læne sig op ad, gulvplads til to (dig og din partner, hvis han er med), hvor I kan lægge jer og strække armene ud. Fortæl gerne, om du selv har ”udstyr”, såsom puder, et tæppe, et liggeunderlag e.l.. Ellers har jeg selv et tæppe/ liggeunderlag o.l. liggende i min bil, som du kan låne.

Efter den første time kan du vælge om du vil stoppe her, eller om du vil booke flere timer. Du bestemmer selv, hvor tit du vil booke mig.

En undervisningstime varer halvanden time og koster ….. Et længere forløb koster….

Kontakt

Du kan sende mig en email eller ringe på telefon 27288641 mellem kl 18 og 21.

Hvis jeg er forhindret i at tage telefonen, så send en sms med dit navn og telefonnummer, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

Corona-sikkerhed

Jeg bliver løbende testet for covid-19. Alt udstyr, jeg har med til dig, er desinficeret og frisk.


Tags


Dette kunne måske også interessere dig

Brugsvejledning

Brugsvejledning

Dejlig yinyoga for gravide

Dejlig yinyoga for gravide
Du er velkommen til at dele relevante erfaringer her i kommentarerne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

DU KAN SPØRGE MIG OM ALT

0 of 350