juni 3

Sådan forløber en time med Susanne Bach

0  KOMMENTARER

Aktiv fødselsforberedelse

Jeg kommer hjem til dig og her får du undervisning som jeg vil tilpasse dine behov og ønsker. Efter en kort snak med dig om dine forventninger til mig, starter vi med en afspænding, som forbereder dig på den kommende time. Afspændingen vil bringe dig væk fra dagens aktiviteter og tune dig ind i de næste 1,5 timers yinyoga i selskab med dig selv. Du kommer til ro, kigger indad og glemmer verden omkring dig for en stund.

Derefter underviser jeg dig i stillinger, som er baseret på yinyoga og som øger din styrke og fleksibilitet.

Jeg vil vise dig fordelagtige stillinger og bevægelser til den forstående fødsel, der forbereder dig mentalt og fysisk til det arbejde, en fødsel er.

Jeg vil vise dig hvordan du efter en lang dag kan slappe af fx. i dine ben og ryg. Som din graviditet skrider frem, vil du sætte pris på de øvelser, jeg har lært dig.

Du kommer til at arbejde med dit åndedræt. Det hører med til fødselsforberedelse og er en del af yogaen. Du kommer til at øve dig rigtig meget på det.

Jeg vil også undervise dig og din partner i hvordan han kan være din fødselshjælper. Det kan være svært for en mand at følge med i fødslens forløb. Mange mænd vil mere end gerne støtte deres partner og hjælpe til med at lette de vesmerter, der er en del af fødslen. Jeg vil vise jer, hvad han kan gøre, så I efterfølgende kan øve jer på det.

Timen afsluttes altid med dybdeafspænding. Denne vil vare noget længere end ”indgangsafspændingen”. 

 

Alt det praktiske …

Når jeg kommer til dig, har vi brug for lidt plads. En fri væg at læne sig op ad, gulvplads til to (dig og din partner, hvis han er med), hvor I kan lægge jer og strække armene ud. Fortæl gerne, om du selv har ”udstyr”, såsom puder, et tæppe, et liggeunderlag e.l.. Ellers har jeg selv et tæppe/ liggeunderlag o.l. liggende i min bil, som du kan låne. 

Efter den første time kan du vælge om du vil stoppe her, eller om du vil booke flere timer. Du bestemmer selv, hvor tit du vil booke mig. 

En undervisningstime varer halvanden time og koster ….. Et længere forløb koster…. 

Kontakt

Du kan sende mig en email eller ringe på telefon 27288641 mellem kl 18 og 21. 

Hvis jeg er forhindret i at tage telefonen, så send en sms med dit navn og telefonnummer, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

Corona-sikkerhed

Jeg bliver løbende testet for covid-19. Alt udstyr, jeg har med til dig, er desinficeret og frisk.


Tags


Dette kunne måske også interessere dig

Brugsvejledning

Brugsvejledning

Dejlig yinyoga for gravide

Dejlig yinyoga for gravide
Du er velkommen til at dele relevante erfaringer her i kommentarerne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

DU KAN SPØRGE MIG OM ALT

0 of 350