juni 3

Du gør det der føles rigtigt for dig

0  KOMMENTARER

Jeg lærer dig at gøre det der føles rigtigt for dig.

Yogaøvelserne er tilpasset din graviditet og giver dig smidighed og styrke. Jeg viser dig fordelagtige bevægelser og mulige stillinger, som du vil kunne vælge imellem når du står midt i fødslen – det der føles rigtigt for dig. Når det kommer til fødslen, vil de fleste helt naturligt vælge at være i en eller anden form for bevægelse frem for at ligge stille på ryggen. Din krop ved instinktivt, hvad der skal til for at føde dit barn.

Ved at praktisere yoga udvikler du ro og indre sikkerhed: Ro midt i den travle hverdag, ro til at mærke dig selv, ro til at mærke dit barn.

Den ro giver plads i dig til at mærke efter, hvad du vil. Resultatet er, at du få mere og mere tillid til dig selv og din evne til at føde dit barn. Du lærer at stole på din krop og din intuition, når den hvisker til dig. En fødsel er en naturlig begivenhed i vores liv, og vores krop ved instinktivt, hvad der skal til.

Aktiv fødselsforberedelse lærer dig at lytte til din krop og dit instinkt.

Alt det praktiske …

Når jeg kommer til dig, har vi brug for lidt plads. En fri væg at læne sig op ad, gulvplads til to (dig og din partner, hvis han er med), hvor I kan lægge jer og strække armene ud. Fortæl gerne, om du selv har ”udstyr”, såsom puder, et tæppe, et liggeunderlag e.l.. Ellers har jeg selv et tæppe/ liggeunderlag o.l. liggende i min bil, som du kan låne. 

Efter den første time kan du vælge om du vil stoppe her, eller om du vil booke flere timer. Du bestemmer selv, hvor tit du vil booke mig. 

En undervisningstime varer halvanden time og koster ….. Et længere forløb koster…. 

Kontakt

Du kan sende mig en email eller ringe på telefon 27288641 mellem kl 18 og 21. 

Hvis jeg er forhindret i at tage telefonen, så send en sms med dit navn og telefonnummer, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

Corona-sikkerhed

Jeg bliver løbende testet for covid-19. Alt udstyr, jeg har med til dig, er desinficeret og frisk.


Tags


Dette kunne måske også interessere dig

Brugsvejledning

Brugsvejledning

Dejlig yinyoga for gravide

Dejlig yinyoga for gravide
Du er velkommen til at dele relevante erfaringer her i kommentarerne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

DU KAN SPØRGE MIG OM ALT

0 of 350