juni 3

Aktiv fødselsforberedelse i Nordsjælland – dejlig yinyoga for gravide

0  KOMMENTARER

Aktiv fødselsforberedelse i Nordsjælland er også dejlig yinyoga for gravide. Jeg lærer dig blide yogaøvelser, som er tilpasset din graviditet. Disse yogastillinger øger din krops smidighed og styrke, samtidigt med at du lærer at blive ”stille” og lytte indad til dig selv. Du lærer at tune ind på din krop og din tilstand som gravid. Mange oplever at få en dejlig forbindelse til deres ufødte barn.  Bevidst åndedræt og afslapning er med til at gøre dig klar til den kommende fødsel.

Mit udgangspunkt er tanken bag ”active birth”, som blev grundlagt af Janet Balaskas i London i 1982. Tanken i active birth eller aktiv fødselsforberedelse er, at du aktivt tager ansvaret for din graviditet, at du kommer i kontakt med din krop, er i bevægelse, at du ved, at det er dig, der skal være mor og føde et barn:   

Aktiv fødselsforberedelse drejer sig om at komme i kontakt med din krop, dine følelser, din intuition.

Aktiv fødselsforberedelse sætter dig i stand til at lytte og stole på din krop. Din krop vil give dig tydelige signaler hvad der er godt for dig og hvad der ikke er så godt.

Aktiv fødselsforberedelse er bevægelse. Hvis du lytter til din krop, vil den i fødslens forløb intuitivt bevæge sig, rotere hofterne, svaje, være på alle fire, gå sig en tur, danse, stå eller være foroverbøjet når fødslen står på. Du vil ikke ville ligge passiv på ryggen på en seng igennem fødslen. Det vil være dig, frem for en professionel person, der kommer til at træffe det valg, hvad for en position du vil føde dit barn i. I tiden forinden vil du have lært at slappe af, hvilket du i den grad vil få gavn af imellem veerne.

Alt det praktiske …

Når jeg kommer til dig, har vi brug for lidt plads. En fri væg at læne sig op ad, gulvplads til to (dig og din partner, hvis han er med), hvor I kan lægge jer og strække armene ud. Fortæl gerne, om du selv har ”udstyr”, såsom puder, et tæppe, et liggeunderlag e.l.. Ellers har jeg selv et tæppe/ liggeunderlag o.l. liggende i min bil, som du kan låne. 

Efter den første time kan du vælge om du vil stoppe her, eller om du vil booke flere timer. Du bestemmer selv, hvor tit du vil booke mig. 

En undervisningstime varer halvanden time og koster ….. Et længere forløb koster…. 

Kontakt

Du kan sende mig en email eller ringe på telefon 27288641 mellem kl 18 og 21. 

Hvis jeg er forhindret i at tage telefonen, så send en sms med dit navn og telefonnummer, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

Corona-sikkerhed

Jeg bliver løbende testet for covid-19. Alt udstyr, jeg har med til dig, er desinficeret og frisk.


Tags


Dette kunne måske også interessere dig

Brugsvejledning

Brugsvejledning

Dejlig yinyoga for gravide

Dejlig yinyoga for gravide
Du er velkommen til at dele relevante erfaringer her i kommentarerne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

DU KAN SPØRGE MIG OM ALT

0 of 350